BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Zpravodajství » Zprávy

Ordinace v růžové zahradě přijíždí vyšetřit Brno aneb Zdraví v akci

16.03.2017
Nákupní centrum AVION Shopping Park Brno chystá pro své návštěvníky akci v rozsahu, jaký Brno ještě nevidělo. Desetidenní projekt ZDRAVÍ V AKCI proběhne od 17. do 26. března 2017 v pasáži nákupního centra AVION Brno a IKEA. Na své si zde přijdou všichni - děti, rodiny i senioři. Hlavním tématem nabitého programu je zdraví a vše okolo něj, tedy životní styl, bydlení, relaxace, sport, nabytí ztracené energie nebo nové trendy ve vaření a mnoho dalších aktivit.
Ilustrační snímek | Foto: brno.avion.cz
Oblíbená nákupní pasáž se proto v následujících dnech doslova promění v přírodní oázu klidu, relaxační lázně i bylinnou zahradu, ale hlavně v jednu velkou diagnostickou ordinaci. A to ne ledajakou. Návštěvníci se mohou těšit na známé tváře ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, které pomohou odborníkům u řady bezplatných vyšetření. V rámci akce budou mít jedinečnou příležitost potkat se s nejlepšími českými sportovci, poměřit s nimi své síly a také udělat něco přínosného pro brněnské nadace.

"S prvními jarními paprsky začínají lidé více myslet také na své zdraví, i to byl důvod, proč jsme se rozhodli, že je v tomto směru podpoříme. V následujících dnech je proto u nás čeká spousta překvapivých zážitků, které je budou inspirovat, trochu hecovat, ale zároveň mile pobaví a umožní setkání se zajímavými lidmi i novými trendy v oblasti zdraví a zdravého životního stylu," vysvětlil David Bačovský, marketingový manažer AVION Shopping Park Brno.

TIP: Kompletní harmonogram programu Zdraví v akci naleznete na bit.ly/zdravivakci.

Lékařská vizita z Ordinace v růžové zahradě
Filmoví lékaři, lékařky a zdravotní sestry ze seriálu Ordinace v růžové zahradě budou v rámci programu Zdraví v akci netradičně v pozicích asistentů. Vybraným specialistům budou pomáhat změřit na místě váš tlak, zrak, tuk, cukr, ale i všemi obávaný cholesterol v krvi a mnoho dalšího. Veškerá diagnostická vyšetření jsou pro návštěvníky nákupního centra AVION Shopping Park Brno bezplatná.

Dojít si mohou například na vyšetření krevního tlaku a tuku v těle k MUDr. Adamu Svobodovi (Libor Stach) a oblíbené vrchní sestře Babetě Hessové (Bára Štěpánová). Zájemcům o rychlou diagnostiku krve zase doporučujeme navštívit MUDr. Mariku Lukáčovou (Andrea Růžičková). V neděli pak bude ordinovat Doc. MUDr. Leoš Mára (Robert Jašków), který zájemcům změří tlak a tuk v těle. Lékaři z Ordinace v růžové zahradě se na vás budou těšit navíc i po skončení svých ordinačních hodin na chystaných autogramiádách.

Po vyšetření mohou návštěvníci pokračovat například v lázeňských a regeneračních procedurách, jako jsou například kryoterapie, balneoterapie, fyzioterapie, termoterapie nebo také thajská reflexní masáž chodidel, indická masáž, masáž rukou či obličeje.

Společně pro dobrou věc
Po celou dobu programu Zdraví v akci mohou návštěvníci svými svaly finančně přispět brněnským nadacím. Cílem je vydržet co nejdéle v planku (vzpor ležmo na předloktí) a společně takto naplankovat 10 000 sekund. Všechny naměřené časy budou zaznamenány a sečteny. Pokud se nám to podaří, organizátoři projektu věnují 10 000 Kč brněnským nadacím NF Modrý hroch, Spolek Solnička a NFDO Krtek. V neděli 26. 3. od 15 do 17 hodin návštěvníky čeká závěrečný souboj - v tuto dobu se bude mimo jiné také soutěžit o hodnotné ceny. Protože ne každý holduje fyzickým výzvám, je v rámci akce připravena ještě jedna soutěž - Úsměv Zdraví v akci. Každý den budou vybráni a odměněni tři výherci s nejkrásnějším úsměvem. V sobotu 25. 3. v 15 hodin proběhne finálové "utkání" o hlavní ceny, ve kterém se před porotou poměří desítka nejlepších.

Pro vyznavače aktivnější zábavy čekají v pasáži AVION Brno aktivity, ve kterých mohou poměřit síly v dovednostních soutěžích - například v rámci badmintonu s Petrem Koukalem nebo hodu na koš či driblování po pasáži s českou basketbalovou elitou v podobě Hanky Horákové a Josefa Jelínka. Zapojit se mohou jak dospělí, tak i děti. Pro všechny ostatní jsou připraveny ukázky netradičních druhů jógy (jako je například hormonální, fly a wheel jóga nebo jóga pro děti), tanec s obručemi Hula Hoop nebo kurz správné techniky chůze Nordic walking.

Program Zdraví v akci však nabízí mnohem a mnohem více, ať už se jedná o ozdravné solné pískoviště pro děti, kurzy vaření bez vaření nebo tipy na lepší bydlení. Následující dny v AVION Brno budou prostě stát za to!

Více informací naleznete na: brno.avion.cz
.

Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Zprávy

ČSOB: Kyberzločinci se aktuálně vydávají za vaše známé ze sociálních sítí a hlásí: Vyhráli jste!

ČSOB varuje před dalším trikem kybernetických podvodníků. Opět berou útokem sociální sítě, ale používají nový trik. Oslovují lidi skrze jejich blízké. Sázejí na to, že pak napadený člověk ztratí ostražitost a vyzradí své citlivé ...

Slavnostní otevření Family Pointu pod Petrovem v Brně

Slavnostní otevření nového Family Pointu pod Petrovem proběhne ve středu 15.5.2024 v Centru pro rodinu a sociální péči (CRSP) na Biskupské 7 v Brně. U ...

Vydejte se historickými vlaky na tradiční jízdy do Lednice

Ve středu 1. května začala pravidelná sezóna nostalgických jízd na trati z Břeclavi do Lednice. Milovníci železnice se mohou těšit na oblíbený motorov ...

Revizoři DPMB budou vybaveni kamerami. Zjednoduší to vyřizování stížností

Revizoři Dopravního podniku města Brna (DPMB) budou mít od začátku května ve výbavě kamerový monitorovací systém. Zaznamená průběh jejich pracovní čin ...

Nemocnice TGM Hodonín slavnostně otevřela nový moderní pavilon zobrazovacích metod

Pouhých 13 měsíců od položení základního kamene otevřela hodonínská nemocnice ve svém areálu nový pavilon, navazující na stávající budovu zařízení. ...





Pondělí 6.5.2024
Jihomoravský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes