BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Předprodej vstupenek na vaši akci nemusí být ničím složitým. Jak na to?

19.04.2023
Uspořádání zajímavého koncertu, přednášky, workshopu nebo dalších zážitků vyžaduje ohromnou porci poctivé práce. Pokud však vyřešíte všechny jednotlivé aspekty správně, dočkáte se potřebné popularity a samozřejmě i zisků. Lámete si hlavu se zaplněním pronajatých prostor? Známe řešení.
Ilustrační snímek | Zdroj: pixabay.com

Prodáváte vstupenky na akce?


Příchod jarních měsíců s sebou přináší ohromné množství zajímavých možností pro všechny milovníky zábavy. Zaměříme-li se například pouze na akce v Brně a jeho okolí, dočkáme se výběru ze stovek nejrůznějších příležitostí. Co to znamená pro pořadatele? Zkráceně řečeno se musíte prát o pozornost potenciálních návštěvníků, kteří se rozhodují, kam v Brně.

Pokud totiž zrovna nepořádáte festival se známými hvězdami ze světa showbyznysu, nemusí být předprodej vstupenek zrovna procházkou růžovým sadem. Z toho důvodu je nutné zaměřit se na správné způsoby propagace a komunikace se širokou veřejností. Jedině tak vám konkurence neukradne platící zákazníky.

Maximální podpora pořadatelů


Ideálním řešením je spolehnout se na některý z populárních portálů, jež se specializují nejen na vstupenky na akce, nýbrž i na jejich propagaci. Za zmínku stojí třeba společnost smsticket, kterou většině z vás zajisté nemusíme představovat. Patří totiž k nejznámějších poskytovatelům na tuzemském trhu, přičemž láká tisíce návštěvníků denně.

Během spolupráce s těmito odborníky se dočkáte velmi rychlého vystavení online vstupenek (celý proces zvládnete klidně za patnáct minut) i tolik důležitého zviditelnění vaší akce. Daný portál začne ihned po zpřístupnění nabídky propagovat dostupné tickety formou webových stránek a sociálních sítí. V mžiku se tak dostanete do prostoru s ohromným počtem zájemců.

V rámci zmíněných služeb získáte veřejný profil, díky čemuž nebudete muset utrácet za doménu, hosting a tvorbu vlastního webu. Nemusíte se ničeho obávat, jelikož jeho editace bude čistě ve vaší režii.

Navštivte akce v Brně


Nejspíše vás zajímá, na kolik peněz daná péče vyjde. Noví klienti bývají mile překvapeni, protože veškeré služby jsou zcela zdarma. Jediný poplatek je provize za prodané vstupenky, jež činí 5 %. Za tuto nepatrnou cenu získáte spoustu podstatných výhod, kterých se u konkurenčních firem nedočkáte. Na co se můžete těšit?

Mimo již zmíněné masivní reklamy, rychlé realizace nabídky a vlastního online prostoru se budete moci spolehnout na velmi jednoduchý systém prodeje skrz ověřené platební brány. Zákazníci si zakoupí vstupenku prostřednictvím Apple Pay, Google Pay, platební karty nebo PayPalu. Problémem není ani návštěva fyzických výdejních míst. Ať tak, či onak, oceníte téměř okamžité vyplácení financí na váš účet.

Snadný předprodej vstupenek


Úspěšné vyprodání pronajatého prostoru vyžaduje trochu umění, přičemž naštěstí existují ověřené a funkční taktiky. Smsticket doporučuje například víkendový předprodej za výhodné ceny, stejně jako rozdávání slevových kódů pro určitý počet zákazníků. Záleží však na vašich preferencích a schopnostech. Na blogu daného portálu naleznete celou řadu šikovných tipů.

Stoprocentní podpora pořadatelů vyžaduje neustálé poskytování veškerých informací ohledně prodejů, počtu volných vstupenek i poctivou komunikaci s návštěvníky. Automatizovaný systém vám zajistí plnou spokojenost a vyřeší za vás každý detail, včetně rozesílání sms zájemcům o akci.

Rozhodně se podívejte na internetové stránky pod vloženými odkazy, prohlédněte si možnosti a pusťte se do toho. Odměnou se vám stane vysoká účast, díky níž dosáhnete rekordních zisků. Nezáleží na tom, jestli pořádáte koncert, workshop, vzdělávací seminář či například sportovní událost.



Autor: Pl
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Módní triky, díky kterým i ten nejjednodušší vzhled získá eleganci a šmrnc

Elegance a šmrnc jsou vlastnosti, které každá žena chce vyjádřit prostřednictvím svého oděvu. Bez ohledu na příležitost, každý vzhled může být proměněn v něco výjimečného, přičemž si zachová jednoduchost a klasiku. Někdy stačí pár jednoduchých ...

Jak na úspory v kanceláři?

I ve firmách a kancelářích je možné ušetřit. Jen se musí vědět, jak na to.

Proč zrovna zlato?

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! ...

Venkovní nebo vnitřní žaluzie? Výhody a nevýhody

Při výběru žaluzií pro vaše okna se můžete setkat s dilematem: venkovní nebo vnitřní žaluzie? Každá z těchto možností má své výhody a nevýhody, které ...

Disponujete velkou zahradou? A co tak její část věnovat dětem?

Říká se, že kdo si hraje nezlobí. Na malé děti to platí dvojnásob. Proto, pokud většinu času tráví doma, je na místě je nějak zabavit. Ideálně tak, ab ...





Pátek 26.4.2024
Jihomoravský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes