BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Jak se líčit při nošení roušky? Objevujte permanentní make-up!

02.11.2021
Žijeme ve velmi zvláštní době, kdy se roušky na veřejnosti staly v podstatě standardní součástí našeho obličeje. Veřejné prostory, městská hromadná doprava, obchody nebo zaměstnání. Znamená to ale přestat pečovat o svůj zevnějšek? To jistě nechceme. Jak ale vyřešit líčení, když jsou rty schovány pod rouškou? Permanentní make-up v Praze se nabízí jako jasná volba!
Ilustrační snímek | Foto: pexels.com

Co je permanentní make-up?


Česky by se tento termín dal nejpřesněji interpretovat jako trvalejší líčení. Kvalitně provedený permanentní make-up může vydržet až 2 roky, vše záleží na věku klientky, kvalitě pleti, a nebo také době pobytu ženy na slunci. Permanentní make-up je druhem tetování. K jeho aplikaci se používají jehličky nebo drobné skalpely, které nanášejí tetovací barvu té nejvyšší kvality a garantované zdravotní nezávadnosti.

Nechte si trvale nalíčit


Oči
Na obličeji s rouškou vynikají pouze oči. Proto je dobré je mít krásně nalíčené. Profesionální tvůrkyně permanentního make-upu vám jistou rukou vytetuje horní nebo dolní linky tak čistě, že je nikdo nerozezná od těch malovaných klasickou dekorativní kosmetikou. Pro odvážnější ženy s preferencí výrazného make-upu doporučujeme stínovanou linku, která dá vašemu pohledu opravdu hluboký rozměr.

Obočí
Výraznější obočí je hitem posledních let. Zapomeňte na tenké linky - la Adina Mandlová a nechte si vytetovat dokonalé obočí podle dnešního trendu.

Pudrové obočí - jemná technika, která vykouzlí krásné obočí pomocí rozprachu jemných teček. Výsledek je k nerozeznání od líčení profesionální vizážistkou.

Vláskované obočí - miniaturní skalpel vytváří iluzi jednotlivých chloupků v obočí. Dokáže zakrýt asymetrii, přidá chloupky tam, kde nerostou. Tato dokonalá technika vytváří velmi přirozený vzhled.

Rty
V době kovidové jsme objevili tetování rtů jako jedinou možnou variantu! Pod rouškou by se totiž i neslíbatelná rtěnka rozmazala a ani si nechceme představit vzhled standardního líčení rtěnkou po sundání roušky nebo respirátoru. Pokud chcete mít rty nalíčené celý den, pod rouškou a následně poté, co ji odložíte, zvolte si některou z variant permanentního make-upu. Specializovaná tatérka dokáže svojí prací vytvořit během hodiny až dvou iluzi nalíčených rtů s efektem kontury a stínované rtěnky.

Zdravé a krásné rty symbolizují...


Plodnost a dobré zdraví. Pokud máte krásné a nepřehlédnutelné rty, vaše okolí to jistě zaregistruje. Pro muže budete díky nim atraktivnější, protože vaše rty zacílí na jejich přirozenou touhu lovit a dobývat.Co ještě víme o ženských rtech?

Jak vybrat správný salon permanentního make-upu?


Praha je v posledních letech známá vysokou konkurencí v tomto oboru, tím se výrazně posílila kvalita nabízených služeb. Stále ale doporučujeme mít se na pozoru při výběru kvalitního studia. Jak poznáte dobrého odborníka na permanentní make-up?

- Volte salon zavedený alespoň 5 let
- Ptejte se na reference
- Chtějte konzultaci zdarma
- Vybírejte podle kvalitních webových stránek

Věděli jste, že permanentní make-up dokáže pomoci i při maskování jizev na viditelných místech? Že si poradí s kůží, která trpí ztrátou pigmentace? Že vám dokonce může zvýraznit bledé bradavky a prsní dvorce? Pokud máte zkušenosti s touto citlivou formou úpravy vzhledu, dejte nám vědět. Možná váš příběh inspiruje ostatní ženy.

Autor: Pl
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Módní triky, díky kterým i ten nejjednodušší vzhled získá eleganci a šmrnc

Elegance a šmrnc jsou vlastnosti, které každá žena chce vyjádřit prostřednictvím svého oděvu. Bez ohledu na příležitost, každý vzhled může být proměněn v něco výjimečného, přičemž si zachová jednoduchost a klasiku. Někdy stačí pár jednoduchých ...

Jak na úspory v kanceláři?

I ve firmách a kancelářích je možné ušetřit. Jen se musí vědět, jak na to.

Proč zrovna zlato?

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! ...

Venkovní nebo vnitřní žaluzie? Výhody a nevýhody

Při výběru žaluzií pro vaše okna se můžete setkat s dilematem: venkovní nebo vnitřní žaluzie? Každá z těchto možností má své výhody a nevýhody, které ...

Disponujete velkou zahradou? A co tak její část věnovat dětem?

Říká se, že kdo si hraje nezlobí. Na malé děti to platí dvojnásob. Proto, pokud většinu času tráví doma, je na místě je nějak zabavit. Ideálně tak, ab ...





Sobota 27.4.2024
Jihomoravský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes