BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Augmentace prsou Motiva Hybrid™ nabízí výhody prsních implantátů v kombinaci s vlastním tukem

21.09.2021
Až 70 % žen není spokojeno se svými prsy. Nejde samozřejmě pouze o velikost. Často řešíme i jejich tvar, asymetrii, či různé další nedokonalosti. Implantáty dnes nabízí řešení pro krásný dekolt, kdo však chce prsa skutečně přirozená, musí hledat metody, které nabídnou více než jen pouhý objem. Takovou technologií je kombinace implantátů s vlastním tukem.
Ilustrační snímek | Foto: pixabay.com

Zvětšení prsou implantáty lze vylepšit vlastím tukem


Krásná prsa dnes nejsou jen velká, ale především hezky tvarovaná a přirozeně vypadající. Implantáty Motiva se staly hitem právě proto, že přesně toto umí nabídnout. Specialisté, kteří s nimi pracují, vybírají z až 500 různých implantátů. Nabízí kulatý i kapkový tvar, samozřejmě v celé řadě velikostí. Ani ty nejkvalitnější implantáty nebudou zcela neviditelné. Pro skutečně dokonalý tvar se proto používá metoda Motiva Hybrid™ - kombinace prsních implantátů s domodelováním vlastním tukem.

Tuk, který se použije do prsní tkáně, krásně zaplní jinak pořád částečně viditelný přechod mezi prsy a zbytkem hrudníku. Vzniká skutečné umělecké dílo, u kterého již implantát nelze poznat a výsledkem jsou naprosto dokonalá prsa. Kromě zneviditelnění přechodů je tuk skvělý pro vyrovnání asymetrie prsou, ale i k zúžení mezery mezi prsy.

Kde vzít tuk na prsa?


Odebrat jej lze z různých částí těla. Nakonec se najde i na těch nejhubenějších ženách. Zvětšení prsou je tak spojeno rovněž s odstraněním nadbytečného tuku v partiích, kde se rád usadí, ale nerad je opouští. Jde sice o dražší augmentaci, v řádu kolem 100 000 Kč, avšak s dvojím efektem. A zákrok může jít ještě dál.

Metoda, která umí zkrášlit na více místech současně


Z augmentace můžete odejít s krásnějšími a většími prsy, hubenější a s vytvarovanými partiemi, ale taktéž bez vrásek. S odsátým tukem lze totiž pracovat dál a používá se jako výplň do obličeje. Díky tomu se přirozeným způsobem eliminují vrásky.

Má metoda zvětšení prsou vlastím tukem nějaké nevýhody? Snad jen tu, že tuk časem mizí a jeho objem se zmenší. Plastický chirurg však již s touto záležitostí počítá, a tak dává tuku více. Prsa lze vlastním tukem doplnit i dodatečně, v rámci reaugmentace. Nutné si je však uvědomit, že jde skutečně jen o dodatečné modelování a srovnání velikosti. Nepočítejte s tím, že by se prsa tukem zvětšila třeba o jednu celou velikost.

Prsní implantáty Motiva patří mezi nejkvalitnější na trhu


Na rozdíl od tradičních implantátů umožňují miniinvazivní augmentaci. Jizva je výrazně menší, mnohem nenápadnější, pouhých 2,5 cm. Obrovským benefitem jsou Motiva implantáty pro zdraví žen. Jde o inovované implantáty s povrchem tištěným s pomocí nanotechnologií, díky kterým nedochází k posunutí implantátu a zamezuje se tak vzniku kapsulární kontraktury. Nedochází k rotaci implantátu ani následnému tvrdnutí prsu. Implantát je totiž dokonale fixovaný k prsní tkání. Eliminované bylo i riziko ruptury implantátu. Celkem je pouzdro implantátu složeno až ze sedmi vrstev. Výrobní proces je navíc přísně hlídán, aby implantát během výroby nepřišel do styku s ničím, co by jej mohlo fyzicky či chemicky poškodit.

Kdy si vybrat zvětšení prsou implantáty Motiva Hybrid™
s využitím vlastního tuku?


Tato metoda se hodí pro první i opakované zavedení implantátů. Je skvělou v případě, kdy jsme hubené a chceme zvětšit prsa, ale i pokud současně potřebujeme v některých partiích ubrat. Zmenší mezeru mezi prsy a vyrovná jejich asymetrii. Současně též zamaskuje propadlinu na hrudníku při zmenšení objemu prsou. Jestliže vám záleží na neviditelnosti provedeného zákroku, je právě tato metoda tou správnou. Rekonvalescence je stejná, jako při klasické augmentaci, kdy se využívají pouze prsní implantáty.

Zdroj informací: www.motivaimplantaty.cz


Autor: Pl
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Módní triky, díky kterým i ten nejjednodušší vzhled získá eleganci a šmrnc

Elegance a šmrnc jsou vlastnosti, které každá žena chce vyjádřit prostřednictvím svého oděvu. Bez ohledu na příležitost, každý vzhled může být proměněn v něco výjimečného, přičemž si zachová jednoduchost a klasiku. Někdy stačí pár jednoduchých ...

Jak na úspory v kanceláři?

I ve firmách a kancelářích je možné ušetřit. Jen se musí vědět, jak na to.

Proč zrovna zlato?

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! ...

Venkovní nebo vnitřní žaluzie? Výhody a nevýhody

Při výběru žaluzií pro vaše okna se můžete setkat s dilematem: venkovní nebo vnitřní žaluzie? Každá z těchto možností má své výhody a nevýhody, které ...

Disponujete velkou zahradou? A co tak její část věnovat dětem?

Říká se, že kdo si hraje nezlobí. Na malé děti to platí dvojnásob. Proto, pokud většinu času tráví doma, je na místě je nějak zabavit. Ideálně tak, ab ...





Sobota 27.4.2024
Jihomoravský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes