BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Zažij Safari v Avionu - Brno

Kdy:
Sobota 17.10.2015 až 08.11.2015
Kde:
Avion Shoping Park, Brno
Pořadatel:
Sdílet:

V brněnském Avion Shopping Parku je momentálně k vidění unikátní expozice obřích soch zvířat. Výstavou s názvem "Zažij Safari!" vyvrcholil více než měsíční ekologický projekt, do něhož se zapojily děti ze základních škol v Brně. Který exponát z použitého kartonu se nejvíce povedl, mohou návštěvníci posoudit a podpořit svým hlasem v obchodním centru až do 8. listopadu.

V prostorách obchodního centra mohou nyní děti a jejich rodiče spatřit opici, nosorožce, krokodýla a další pětici exotických zvířat vyrobených výhradně z použitých kartonových obalů a speciálních spojovacích dílků.

Cílem projektu, je kromě snahy poukázat na druhotné využítí odpadu, i podpořit tvůrčího a týmového ducha dětí. Motivací pro všechny je výhra v podobě poukázek do Avion Shopping Parku Brno a obchodního domu IKEA v celkové výši 60 000 Kč.
"Rozhodovat o pořadí jednotlivých stavebních týmů budou sami návštěvníci, kteří mohou až do 8. listopadu udělovat přímo v obchodním centru hlasy jednotlivým sochám a ještě navíc vyhrát poukázky na nákupy," upozorňuje ředitel centra.

Zda zvítězí ZŠ Tuháčkova, ZŠ Bednářova, ZŠ Měšťanská a ZŠ Jana Broskvy bude jasné v polovině listopadu. S výsledky se stavební týmy seznámí během akce spojené s rozvědcením vánočního stromu, která se uskuteční 15. listopadu v pasáži obchodního centra.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



60,666084289551