BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ V BS VINAŘSKÉ POTŘEBY - Velké Bílovice

Kdy:
Úterý 16.06.2015 od 10:00 hod až 17.06.2015
Kde:
BS vinařské potřeby s.r.o. Žižkovská 1230, Velké Bílovice
Pořadatel:
Sdílet:

Společnost BS vinařské potřeby si letos připomíná dvacáté výročí od svého založení.
Za dobu své existence se stala největším dodavatelem potřeb a laboratorních služeb pro vinaře. U příležitosti oslav připravila velkobílovická firma na 16. - 17. června "Dny otevřených dveří" se speciální akční nabídkou pro své stálé zákazníky i širokou veřejnost.


Areál BS vinařských potřeb bude ve dvou červnových dnech opět k dispozici všem návštěvníkům, kteří si zde mohou v době od 10:00 do 17:00 prohlédnout nejen prostory firmy včetně moderní laboratoře, aktuální technologické novinky a produkty pro vinaře, ale také využít nabídky testování integrity filtračních svíček Hobra zdarma.

Hosté se mohou seznámit i se službami, které BS vinařské potřeby poskytují, poradit se s odborníky a využít mimořádné nabídky.
"Během našich tradičních dnů otevřených dveří jsme se v souvislosti s oslavami 20. výročí rozhodli poskytnout všem zákazníkům atraktivní slevu ve výši 20% nejen na veškerý sortiment, ale i služby laboratoře," uvádí jeden z majitelů společnosti Miloš Balga.
Ten stál před dvaceti lety společně s Janem Ševčíkem u zrodu firmy, která dnes na českém trhu patří k předním dodavatelům v oblasti potřeb pro vinaře, vinohradníky a sommeliery.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



41,090965270996