BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

S burčákem ze sklepa až na zámek, Festival Milotice

Kdy:
Sobota 20.09.2014 od 09:00 hod až 21.09.2014
Kde:
Zámek , Milotice
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

"Vinaři Mikroregionu Nový Dvůr se představují". Všechno vypukne v sobotu 20. 9. 2014 a bude pokračovat do neděle 21. 9. Máme pro Vás spoustu novinek!!!

Kulturní program:
Ve sklepních uličkách bude hrát CM ONDRÁŠ, CM PAVLA RŮŽIČKY a CM NÁKLO!

Večerní program pak bude pokračovat festivalem písní z pod vinohrad na nádvoří zámku v Miloticích. Zde je vstup 190 Kč. Po předložení vstupenky na pochod, kterou v předprodeji koupíte za 50 Kč a na místě za 75 Kč, dostanetet slevu 40 Kč na vstup na festival. A dále ještě 30 Kč slevu na nedělní Trh.

A kdo bude na festivalu? FLERETI, SPOD BUDÍNA, POZDNÍ SBĚR, CM Pavla Růžičky...a další.

Jde o akci za účasti, tzn. otevření cca 30 zdejších sklepů, při které budou mít účastnici po zaplacení vstupného možnost ochutnávky a zakoupení veškerých nabízených vín a burčáku v otevřených sklepech. Podmínkou každého otevřeného sklepa, bude nabídka burčáku, popř 3-5 vzorků různých vín. Degustace a vlastní pochod budou probíhat od 9.hod. do 16. hod.
Po uzavření sklepů budou mít návštěvníci možnost posezení v jednotlivých sklepích, kde k tanci a poslechu bude hrát cimbálová muzika.

Především se ale účastníci dostanou pochodem do Milotic, kde v podvečer proběhne, přímo na nádvoří zámku , "Festival písní z podvinohradu" , kde se představí místní i "přespolní" folkové a country kapely.

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



31,723976135254