BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

GRAND PRIX ČESKÉ REPUBLIKY 2014 - BRNO

Kdy:
Pátek 15.08.2014 od 09:00 hod až 17.08.2014
Kde:
Masarykův okruh, Brno
Sdílet:

Velká cena Brna (Grand prix) České republiky silničních motocyklů patří již několikátým rokem k největším a nejnavštěvovanějším sportovním podnikům v České republice. Je součástí seriálu závodů Mistrovství světa silničních motocyklů (MotoGP).

Každoročně se na Masarykův okruh vydává v polovině srpna přibližně 200 tisíc motocyklových fanoušků. S výjimkou roku 1992 patří nepřetržitě od roku 1986 do seriálu mistrovství světa. Závodníci soutěží v kategoriích kubatur 150 ccm, 250 ccm (Moto2) a královské kubatuře 500 ccm (MotoGP).

Mezi nejúspěšnější závodníky Velké ceny Brna patří František Šťastný, František Bartoš, Max Biaggi, Valentino Rossi či Jorge Lorenzo.

Pro diváky je připraveno několik velkoplošných obrazovek, které by měly zajistit absolutní přehled nad vývojem závodů. Samozřejmostí je pak několik desítek občerstvovacích stánků a prostor určených k odkládání cenností.

Doprovodný program:
TRACK WALK: Jedinečná možnost projít se po závodní dráze..
TRACK LAPS - CAMP A: Kempovat s výhledem na dráhu a jako bonus si užít projížďku po okruhu přímo během závodního víkendu..
PIT & PADDOCK WALK: Nahlédnout do míst, kam se běžný divák po celý závodní víkend nedostane..
AUTOGRAMIÁDA - GALERIE VAŇKOVKA: Tradiční setkání jezdců s fanoušky se odehraje ve čtvrtek 14. srpna v obchodním centru Galerie Vaňkovka od 17.15.

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



62,465906143188