BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

MANAGEMENT KYSLÍKU VE VÍNĚ - Seminář / Lednice

Kdy:
Pondělí 02.03.2020 od 09:00 hod
Kde:
Zahradnická fakulta Mendelovy Univerzity , Lednice
Pořadatel:
Sdílet:

Odborný seminář určený vinařským odborníkům a zájemcům o stále aktuálnější téma řízení optimální hladiny kyslíku ve víně se uskuteční 2. března v Lednici.
Společnost BS vinařské potřeby přišla v roce 2017 jako první na český trh se službou měření kyslíku ve víně přímo v terénu. Na základě zkušeností z různých vinařství a také vědeckých výsledků z Mendelovy univerzity se proto společnost rozhodla uspořádat odbornou přednášku vedenou Mojmírem Baroněm ze Zahradnické fakulty a Milošem Vidlářem z BS vinařské potřeby.
Rádi bychom našim zákazníkům představili téma oxidace a celkového řízení hladiny kyslíku ve víně v podstatě již od sběru hroznů až po proces lahvování a zrání vína, přibližuje Vidlář a doplňuje: Kvalita vína a obsah kyslíku ve víně jsou dvě spojité nádoby, jejichž řízení není jednoduchou záležitostí.
V rámci přednášky budou prezentovány také výsledky měření provedených ve vinařství Kolby a Reisten s důrazem na porovnání různých přístupů v procesu managementu kyslíku. Vzorky těchto vín budou degustovány a odborně okomentovány.

Vstup na seminář je po předchozí registraci zdarma.
Z důvodů omezené kapacity je třeba si rezervovat místo na dostalova@vinarskepotreby.cz

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



64,942121505737