BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Vyzrajte na předvánoční stres a pořiďte dárky včas

04.11.2022
Vánoce se pomalu blíží a chcete-li si ušetřit předvánoční stres a shon, začněte nakupovat vánoční dárky již nyní. Že vám schází inspirace? Zeptejte se svých milovaných, co by chtěli najít pod vánočním stromkem. Pokud nemají žádná přání a chtějí, abyste je překvapili, přinášíme vám několik tipů na vánoční dárky, ze kterých si jistě vyberete.
Ilustrační snímek | Foto: LightField Studios / Shutterstock.com

Jak se zbavit předvánočního stresu? Plánujte vánoční nákupy i přípravy


Předvánoční stres není vůbec příjemný. Kvůli němu totiž přijdete o tu kouzelnou vánoční atmosféru a prosinec vám uběhne zbytečně rychle a strávíte ho ve spěchu. Zkuste to letos jinak a veškeré vánoční nákupy a přípravy si pečlivě naplánujte dopředu. S pomocí seznamu dárků, které jednotlivým členům rodiny a přátelům koupíte, si usnadníte práci a zůstane vám více času na příjemné předvánoční chvíle. Následující tipy vám poskytnou potřebnou inspiraci.

Dopřejte svým blízkým klidné spaní


Zdravý spánek je základem našeho života. Díky dostatečnému spánku jsem odpočatí, energičtí a spokojení. Dopřejte zdravé spaní i svým milovaným. Nadělte jim pod stromeček luxusní matrace, na kterých se jim bude spát jako v nebi. K matracím můžete přidat i další nezbytné vybavení ložnice, například polštáře, přikrývky a přehozy na postel.



Potěšte své rodiče


Jak udělat radost svým rodičům a vyjádřit jim svou lásku a vděčnost? Vybrat ideální dárek pro rodiče může být někdy hotová věda. Pomoci při výběru vám můžou charaktery vašich rodičů. Máte spíše akční rodiče nebo takové, kteří si rádi užívají pohodlí? Ocení spíše dárkový poukaz na pobyt ve dvou nebo fyzický dárek? Díky těmto otázkám se snáze doberete toho, jaký dárek vaši rodiče ocení. Pokud vaši rodiče rádi tráví volný čas spolu, neváhejte jim dát společný dárek. Mimochodem, dárek pro staré rodiče nemusí být vždy nudný a bez nápadu.

Dokonalý dárek pro mámu i tátu


Kupujete svým rodičům dárky odděleně? Maminky, které milují pobyt v kuchyni, určitě potěší nějaké kuchyňské vybavení. Vytížené pracující matky nepohrdnou masáží a máte-li se svou mamkou blízký vztah, podnikněte společný výlet, případně ji darujte víkendový relaxační pobyt v lázních. Ideálním dárkem pro tátu může být vybavení pro rybaření či jiný jeho koníček. Otcové sběratelé ocení další kusy do sbírky a v některých případech udělá tatínkovi radost i drobnost věnovaná od srdce, třeba společná fotografie.

Udělejte radost partnerce či partnerovi


Nákupem luxusního spodního prádla partnerovi či partnerce nic nezkazíte. Ovšem pozor! Musíte znát přesnou velikost. Při koupi příliš malého, či naopak příliš velkého, totiž riskujete zbytečnou hádku. Zkontrolujte štítky na spodním prádle a potěšte svou drahou polovičku luxusním vánočním dárkem v podobě značkového spodního prádla. Oblíbeným dárečkem pro obě pohlaví je například spodní prádlo Calvin Klein.



Dárky zabalte ihned po nákupu


O tipy, jak vybrat vánoční dárky jsme se s vámi již podělili, ale myslete také na to, že čas vám zabere také jejich balení. Ať už spadáte do tábora zastánců dárkových taštiček nebo jste milovníci ručně balených dárků, zaveďte pravidlo, že vánoční dárky budete balit ihned po jejich nákupu. Tak totiž zajistíte, že večer před Štědrým dnem nestrávíte hodiny balením všech dárečků.

Užijte si klidné a pohodové Vánoce a obstarejte nákup vánočních dárků co nejdříve. Originální vánoční dárky, které jsou od srdce, budou mít zaručený úspěch. Pokud nevíte, jaký dárek pro manželku, manžela, rodiče či kamarády, jednoduše se jich zeptejte a poproste je, ať vás alespoň nasměrují. Vánoce sice nejsou pouze o dárcích, ale maličkost darovaná od srdce udělá radost každému.

Autor: ML
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Magazín

Jak na úspory v kanceláři?

I ve firmách a kancelářích je možné ušetřit. Jen se musí vědět, jak na ...

Proč zrovna zlato?

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! ...

Venkovní nebo vnitřní žaluzie? Výhody a nevýhody

Při výběru žaluzií pro vaše okna se můžete setkat s dilematem: venkovní nebo vnitřní žaluzie? Každá z těchto možností má své výhody a nevýhody, které ...

Disponujete velkou zahradou? A co tak její část věnovat dětem?

Říká se, že kdo si hraje nezlobí. Na malé děti to platí dvojnásob. Proto, pokud většinu času tráví doma, je na místě je nějak zabavit. Ideálně tak, ab ...

Březnový horoskop: Berani budou plni energie, Střelci zažijí dobrodružství

Březen, měsíc jara a obnovy, nám přináší nové příležitosti a výzvy. Podívejme se, co nám hvězdy předpovídají pro tento měsíc. ...





Čtvrtek 18.4.2024
Jihomoravský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes