BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Závěsná křesla jako šperk vašeho domova

20.06.2022
Sladit styl s pohodlností jsme se poměrně dobře naučili v módě. Najít ale sedací nábytek, který bude jak pohodlný, tak zároveň obohatí interiér o originální a designový prvek, není nic lehkého. Závěsná křesla jsou ovšem výjimkou. Sedí se v nich jako na obláčku a v bytě i na terase vypadají naprosto skvostně.
Ilustrační snímek | Foto: pixabay.com

Vybírejte z mnoha nápaditých provedení i velikostí křesel


Při výběru nejvhodnějšího modelu je dobré zohlednit, jestli raději odpočíváte sami, nebo by u vás doma našlo upotřebení spíše závěsně křeslo pro dva lidi. Tento větší model ostatně doporučujeme i těm, kteří sice preferují posezení o samotě, ale zato s nataženýma nohama. Jakmile máte jasno v preferované velikosti křesla, zamyslete se také nad jeho ukotvením.

Kromě modelů, jež se věší buď na háky ve stropě nebo na pevné větve a trámy, existují i závěsná křesla s bytelnou samostatnou konstrukcí umístěnou na zemi. Jejich výhodou je možnost kdykoliv křeslo přemístit podle potřeby.

Jak si uklidňujícího houpání v závěsném křesílku užijete ještě intenzivněji? V modelu, jenž perfektně zapadne do charakteru a stylu daného prostoru. Terasám s kovovými industriálními prvky padne jako ulité černé závěsné křeslo se stojací konstrukcí. Romantický boho balkon pak obohatíte kupříkladu závěsným křeslem spleteným z provázků.

Popřemýšlejte nad umístěním závěsného křesla


Věděli jste, že si můžete pořídit závěsné křeslo jak do interiéru, tak do venkovních prostor vašeho domova? Stačí se rozhodnout, kde si příjemného odpočinku v pohupujícím se křesílku chcete užívat. Pokud ale patříte mezi ty z nás, kteří mají problém s rozhodováním, nemusíte zoufat. V obchodě na následujícím odkazu https://hop-sport.cz/zavesna-kresla/ totiž naleznete široký výběr kvalitních závěsných křesel, která jsou určena do obou prostředí.

Během podzimu a zimy si tak můžete dopřávat božského posezení uvnitř vašeho domu v teple. A jakmile to počasí dovolí, přesunete křeslo na terasu, balkon či zahradu. Svého oblíbeného způsobu odpočinku v závěsném křesle si můžete užívat i na čerstvém vzduchu. Pravdou ale je, že ten, kdo krásy a benefity tohoto stylového nábytku okusí, obvykle nezůstane pouze u jednoho kousku.

Polštáře, polstrování a další doplňky jsou velkou výhodou


Zapomenout nesmíme ani na doplňky, které křeslu dodají na luxusním vzhledu, ale také na pohodlí. Spolu s křeslem samotným je proto velmi často možné pořídit si nádherné prošívané polštáře, podsedáky a polstry pod záda. Pochopitelně ve stejně atraktivním a designovém provedení.

V případě venkovních křesel je pak běžnou praxí, že jsou tyto textilie ušity z velmi odolných a voděvzdorných materiálů, které nevyžadují téměř žádnou péči.

Standardem u dobrých prodejců bývá také ochranný obal na křeslo. Ten slouží, jak název napovídá, k zakrytí křesla v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Vaše oblíbené místo k odpočinku díky němu zůstane krásné a ve stoprocentní kondici po dlouhá léta. To všechno spolu s nádherným křeslem z kvalitního materiálu tvoří ty nejlepší podmínky pro dokonalý relax, který po náročném dni obzvláště oceníte.

Autor: ML
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Jak na úspory v kanceláři?

I ve firmách a kancelářích je možné ušetřit. Jen se musí vědět, jak na ...

Proč zrovna zlato?

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! ...

Venkovní nebo vnitřní žaluzie? Výhody a nevýhody

Při výběru žaluzií pro vaše okna se můžete setkat s dilematem: venkovní nebo vnitřní žaluzie? Každá z těchto možností má své výhody a nevýhody, které ...

Disponujete velkou zahradou? A co tak její část věnovat dětem?

Říká se, že kdo si hraje nezlobí. Na malé děti to platí dvojnásob. Proto, pokud většinu času tráví doma, je na místě je nějak zabavit. Ideálně tak, ab ...

Březnový horoskop: Berani budou plni energie, Střelci zažijí dobrodružství

Březen, měsíc jara a obnovy, nám přináší nové příležitosti a výzvy. Podívejme se, co nám hvězdy předpovídají pro tento měsíc. ...





Pátek 19.4.2024
Jihomoravský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes