BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Platební brána Pays - oblíbené řešení pro české e-shopy

07.04.2022
Platební brána Pays v současnosti obsluhuje tisíce českých e-shopů a toto číslo neustále roste. Na trhu působí od roku 2015 a byla jednou z prvních platebních bran v ČR, která dovedla zpracovávat data tak, aby zobrazovala veškeré příchozí transakce přehledně na jednom místě, a to jak přijaté platby z platebních terminálů, tak online platby z internetového obchodu.
Platební brána Pays | Zdroj: www.pays.cz

Proč je platební brána Pays tak oblíbená?


Platební brána Pays byla vyvinuta díky dlouholeté úzké spolupráci s obchodníky v oblasti ecommerce a reaguje tak na jejich klíčové potřeby. Pays se dodnes vyznačuje velkou flexibilitou a dovede obchodníkům nabídnout individuální řešení pro jejich požadavky. Mezi ně například patří tyto bezplatné služby:

Možnost úpravy formuláře platební brány

Všichni obchodníci při implementaci platební brány dostávají výchozí vzhled platební brány s jejich logem. Tento vzhled a zejména pak položky ve formuláři je možné upravit podle jejich potřeb. Pokud například obchodník potřebuje vložit nové pole pro nějaký nový identifikátor (například nějaký specifický kód), technická podpora Pays dovede takový formulář dle požadavků obchodníka rozšířit.

Rychlá zákaznická podpora

Obchodníci nemusí čekat bezpočet pracovních dní na odpověď ze strany podpory platební brány. Požadavky všech zákazníků se standartně vyřizují do 24 hodin. V drtivé většině případů je pak i takový požadavek během této doby ze strany Pays vyřešen.

3D secure only zabezpečení

Obchodníci mají možnost bezplatně aktivovat režím 3D secure only. Toto zabezpečení například znemožňuje platby u zcizených karet, protože nelze provést jakoukoliv platbu bez další autorizace (např. SMS, Touch ID, Face ID, potvrzení transakce přímo v bankovní aplikaci atp.)

Nadstandartní volitelné služby


Obchodníci, kteří používají Pays, mají k dispozici další zajímavá rozšíření platební brány, jako jsou Platební odkazy, Platební předpisy a E-produkty, které jsou k dispozici všem obchodníkům zdarma:

Platební odkazy

Jedná se o nejjednodušší způsob, jak získávat prostředky od zákazníků prostřednictvím platby kartou nebo rychlou QR platbou (bankovním převodem). Obchodník si jednoduše vygeneruje vlastní platební odkaz s nezbytnými údaji, jako je například název platby, částka, variabilní symbol atp. Tento vygenerovaný odkaz následně může kdekoliv vložit a při kliknutí je zákazník automaticky přesměrován na stránku s formulářem platební brány, kde může rovnou provést transakci.

Platební předpis

Další zajímavou variantou je platební předpis, který pro změnu umožňuje obchodníkovi přímo v administrativním rozhraní Pays vytvořit email, který obsahuje veškeré údaje nezbytné pro to, aby zákazník mohl provést online platbu včetně odkazu. Tento odkaz stejně jako u platebního odkazu zákazníka dovede na stránku platební brány, kde může zákazník dokončit potřebnou transakci.

Další důvody, proč Pays patří mezi přední platební brány v ČR


Jednoduché administrativní rozhraní

Platební brána Pays si vždy ve svém přístupu zakládala na přístupnosti a maximální jednoduchosti. Od toho se odráží i vzhled administrativního rozhraní, který byl navržen tak, aby se v něm dovedl orientovat opravdu kdokoliv. V rámci administrativního rozhraní navíc mohou obchodníci nejen snadno vidět všechny transakce na jednom místě, ale jednoduše i transakce filtrovat dle zadaných parametrů. Ovládání bylo navrženo tak, aby bylo maximálně jednoduché. Navíc lze snadno v rozhraní například provádět vratky.

Spolupracuje s mnoha známými systémy

Pays jako jedna z mála nabízí například plugin pro platby přes WooCommerce zdarma. Dále lze Pays jednoduše a rychle propojit u těchto známých prodejních systémů - Shoptet, Fastcentrik, Magento, PrestaShop, Mozello, FAPI, Wix, Retailys, Reservanto, Trevlix, WebMeeting, Streamio atp.

Obchodník platí jen tehdy, když vydělává

V Pays neplatí obchodníci žádný měsíční paušál, ale pouze poplatek z každé provedené transakce. Poplatky jsou nastaveny dle aktivovaného režimu platební brány. Obchodníci u nás však nikdy například neplatí penále za nízký obrat. V případě překročení obratu 100.000 Kč měsíčně mají obchodníci u Pays k dispozici ještě výhodnější individuální tarif. Kompletní ceník najdete přímo na této stránce.

Autor: Pl
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

Proč zrovna zlato?

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! Nikoliv v přízemí. Abyste nezabloudili, použijte služební vchod (z ulice u Obecního domu) hned ...

Venkovní nebo vnitřní žaluzie? Výhody a nevýhody

Při výběru žaluzií pro vaše okna se můžete setkat s dilematem: venkovní nebo vnitřní žaluzie? Každá z těchto možností má své výhody a nevýhody, které ...

Disponujete velkou zahradou? A co tak její část věnovat dětem?

Říká se, že kdo si hraje nezlobí. Na malé děti to platí dvojnásob. Proto, pokud většinu času tráví doma, je na místě je nějak zabavit. Ideálně tak, ab ...

Březnový horoskop: Berani budou plni energie, Střelci zažijí dobrodružství

Březen, měsíc jara a obnovy, nám přináší nové příležitosti a výzvy. Podívejme se, co nám hvězdy předpovídají pro tento měsíc. ...

Pronajměte si kancelářské prostory v Brně. Kde je vyhledávat?

Chcete rozšířit své podnikání? Potřebujete reprezentativní místo pro setkávání se s klientelou či obchodními partnery? Garáž vám stačit nebude. Pronaj ...





Úterý 16.4.2024
Jihomoravský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes