BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

MALL.CZ v brněnském Centru Vídeňská otevírá svůj první Mega Shop

09.07.2021
Centrum Vídeňská - brněnské nákupní centrum, které spravuje společnost PQ Asset Management, brzy přivítá nového nájemce. Bude jím český e-commerce gigant MALL.CZ, který podepsal smlouvu o pronájmu prodejních prostor s celkovou plochou 2 000 m2.
Foto: | Zdroj: www.mdworks.cz
MALL.CZ v brněnském obchodním centru otevře showroom a výdejní místo na ploše 500 m2, dalších 1 500 m2 využije pro sklad. Pro zákazníky z brněnské aglomerace nové prostory zajistí nadstandardně rychlé doručení zboží.

"Velice nás potěšilo, že se MALL.CZ rozhodl pro Centrum Vídeňská. Věříme, že návštěvníci centra ocení zajímavou kombinaci online a offline retailu. Nabídku zboží a služeb v centru plánujeme nadále vylepšovat. Chystáme se například vytvořit další obchodní prostory i renovovat vybrané stávající, abychom přilákali další zajímavé nájemníky s atraktivní nabídkou zboží a služeb pro naše zákazníky," uvedl Patrik Mitka, Leasing Manager PQ AM.

Týmu PQ AM během jednání s MALL.CZ poskytoval poradenskou podporu tým realitněporadenské společnosti Cushman & Wakefield vedený Rostislavem Veselým, vedoucím týmu pronájmu nových obchodních center. Ten k otevření prodejny řekl: "Nový obchod MALL.CZ, který usnadní nakupování nejen v Brně, ale i v celém regionu, dokazuje, že online se dále propojuje s tradičním způsobem prodeje v kamenných prodejnách."

"Náš brněnský MALL Mega Shop je vůbec první prodejnou svého druhu. Obyvatelé moravské metropole díky ní získají vlastní showroom, kde jim nabídneme tisíce nejpopulárnějších produktů z nabídky MALLu, které si budou moci na místě koupit a ihned si odnést domů. Díky lokálnímu skladu se také výrazně zlepší dostupnost zboží s rychlým doručením až domů. Máme velkou radost, že jsme do Brna s podobným konceptem přišli jako první a věříme, že se jedná o službu, která si u místních zákazníků získá velkou oblibu," komentuje příchod MALL Mega Shopu do Brna Jan Hanuš, CEO MALL Group.

MALL je se dvěma miliony produktů největším českým e-shopem, v jehož nabídce zákazníci najdou vše, pro co si na internet přišli - od domácích spotřebičů a elektroniky, přes drogerii, kosmetiku či módu až po auto-moto, zahradní nábytek nebo třeba sportovní a outdoorové náčiní. E-shop spadá do skupiny MALL Group, která operuje v devíti zemích a je největší e-commerce skupinou ve střední a východní Evropě.

***
Centrum Vídeňská sídlí v Brně na adrese Vídeňská 815/89A. Obchodní centrum pronajímá téměř 10 000 m2 komerčních prostor. Na zákazníky díky pestrému zastoupení obchodů a služeb čeká výběrová káva, oblíbený výrobce sladkých pochoutek, restaurace, řeznictví, bankovní služby, květinářství, móda, hypermarket, lékárna, drogerie i zámečník. Nájemci jsou například Albert Hypermarket, KiK, BENU lékárna, drogerie Teta a další. Centrum zahrnuje i administrativní část s kancelářskými prostory. Nemovitost vlastní skupina Peakside a spravuje ji společností PQ Asset Management.
CentrumVidenska.cz

PQ Asset Management (PQ AM) se zabývá správou realitního investičního portfolia. Aktuálně spravuje 12 nemovitostí po celé České republice s celkovou plochou přes 160 000 m2.
PQAM.CZ

MALL Group je největší e-commerce skupina střední a východní Evropy, jejíž portfolio kombinuje čtyři hlavní oblasti: tradiční e-commerce, online prodej potravin, internetovou televizi a finanční služby pro internetové nakupování. Působí v devíti zemích a s více než čtyřmi tisící zaměstnanci nabízí své služby 130 milionům obyvatel střední a východní Evropy. V roce 2020 doručila svým zákazníkům více než 14 milionů objednávek. Strategií MALL Group je vytvořit kolem samotného nákupu celou platformu rozšiřujících služeb a funkcí, aby se stala synonymem pro e-commerce skupinu 21. století. Je spoluvlastněná investiční skupinou Rockaway Capital Jakuba Havrlanta, skupinou PPF a EC Investments Daniela Křetínského a Patrika Tkáče. Role řídícího akcionáře připadá skupině Rockaway.
Více informací na http://mallgroup.com a https://www.mall.CZ/o-mall-group.

Zdroj: www.mdworks.cz
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Magazín

Jak na úspory v kanceláři?

I ve firmách a kancelářích je možné ušetřit. Jen se musí vědět, jak na ...

Proč zrovna zlato?

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! ...

Venkovní nebo vnitřní žaluzie? Výhody a nevýhody

Při výběru žaluzií pro vaše okna se můžete setkat s dilematem: venkovní nebo vnitřní žaluzie? Každá z těchto možností má své výhody a nevýhody, které ...

Disponujete velkou zahradou? A co tak její část věnovat dětem?

Říká se, že kdo si hraje nezlobí. Na malé děti to platí dvojnásob. Proto, pokud většinu času tráví doma, je na místě je nějak zabavit. Ideálně tak, ab ...

Březnový horoskop: Berani budou plni energie, Střelci zažijí dobrodružství

Březen, měsíc jara a obnovy, nám přináší nové příležitosti a výzvy. Podívejme se, co nám hvězdy předpovídají pro tento měsíc. ...





Sobota 20.4.2024
Jihomoravský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes