BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Pálavské vinobraní - Mikulov

Kdy:
Pátek 06.09.2019 od 11:00 hod až 08.09.2019
Kde:
Náměstí , Mikulov
Sdílet:

Bohatý hudební i vinařský program ozdobí již 72. ročník Pálavského vinobraní. To se tradičně koná druhý zářijový víkend od 6. do 8. září.
Na pódiu amfiteátru nebo náměstí v Mikulově vystoupí například Mirai, Miro Žbirka, Ewa Farna, Tata Bojs, Katarína Knechtová, David Koller, Jelen a Míša Tučná, Naďa Urbánková nebo Hradišťan & Jiří Pavlica a další umělci.
Novinkou je odpočinková zóna s jídlem nebo výroba originálního kroje.

Pořadatelé pro desítky tisíc návštěvníků každoročně připravují lákavý program, jehož součástí je i družina krále Václava IV., který dorazí na mikulovské Náměstí v pátek večer po boku šarmantní královny Chantal Poullain. Královský pár se pak v sobotu projde s historickým a krojovaným průvodem Mikulovem. Společně vylisují pálavský hrozen a při audienci požehnají Purkmistrovu vínu.

Program nezapomíná ani na děti, jimž bude patřit zámecká zahrada - s nabídkou her, pohádek, písniček, soubojů šermířů a rytířů. Děti se pobaví také na Kozím hrádku.
Kompletní program i řadu užitečných informací o vstupenkách, dopravě, ubytování nebo parkování najdou zájemci na: www.palavske-vinobrani.cz.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



140,93899726868