BrněnskoDnes.cz
BrněnskoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Alkinoos Ioannidis + support: Jannis Moras & Banda / Brno

Kdy:
Neděle 22.04.2018 od 20:00 hod
Kde:
Melodka, Kounicova 22, Brno
Sdílet:

Alkinoos Ioannidis platí v současnosti za jednoho z nejvýznamnějších řeckých písničkářů, a to jak v Řecku a na Kypru, tak celosvětově.
Za 25 let na scéně napsal na sto písní, které sám zaranžoval i nazpíval, k tomu má na kontě nespočet účastí na albech svých kolegů, ať už jako autor hudby nebo textu či jako interpret.
Ioannidis má na svém kontě více než 1700 koncertů v Řecku a na Kypru a stovky koncertů v zahraničí, pravidelně navštěvuje města jako New York, Chicago, Berlín, Amsterdam, Paříž, Curych, Melbourne, Tel Aviv a další.
Koncert v Brně bude výjimečný hned z několika důvodů - jednak půjde o Ioannidisovu premiéru v tomto městě a dále to bude po 50 letech poprvé, co Brno navštíví významná řecká osobnost z oblasti hudby. K tomu zpěvák vystoupí solo pouze s kytarou a zahraje písně v aranžmá, v němž byly původně napsány.
Třešničkou na dortu této akce je skutečnost, že Ioannidis přijede na pozvání jednoho ze svých největších fanoušků a současně rovněž hudebníka Jannise Morase, frontmana kapely Jannis Moras & Banda, která zahraje na koncertě jako support.

Vstupné: 450,- Kč
Předprodej vstupenek probíhá v sítích SMSticket a GoOut, případně v prodejně Indies (Poštovská 2) nebo v Informačním centru TO JE Brno (Panenská 1).

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



63,354969024658